GELOOF

Naast sport en muziek zijn er het hele weekend andere activiteiten. Zo zijn er verschillende workshops, seminars en ontmoetingen met leuke artiesten. Ook zijn er tijdens het festival een aantal diensten met leuke sprekers. Het hele weekend is een lounge geopend waar jongeren kunnen chillen.

­­

Alle activiteiten van het evenement vinden plaats op Recreatiepark De Sikkenberg. Alles is dus lekker dichtbij. Een ticket voor het hele festival is inclusief de overnachtingen van vrijdag tot zondag.
Bij een overnachting moet u zelf zorgen voor een tent of caravan. Het is ook mogelijk om een groepstent te huren via De Sikkenberg. Als bezoeker kunt u gebruik maken van alle facilitaire voorzieningen en natuurlijk ook het zwembad. Ook is er tijdens het hele weekend op verschillende plekken op het terrein catering aanwezig.

­

De Sikkenberg is tijdens het festival vanaf vrijdag 13:00 uur tot zondag 20:00 uur geopend voor bezoekers van het festival. Uiteraard kunt u langer op recreatiepark De Sikkenberg verblijven tegen de gebruikelijke tarieven.