MUZIEK


Het festival staat ook dit jaar weer bol van muziek en concerten. Met een weekendticket heb je toegang tot alle concerten. 

­

Mainstage: De vrijdag en zaterdagavond staan in het teken van muziek. De hele avond treden bekende artiesten op.  Op vrijdagavond is de opening van het festival. Deze avond treden Philippa Hanna (UK) en GUI Brazil (POR) op. Daarna gaat het programma verder bij het kampvuur. Op zaterdagavond kan je genieten van NewWorldSon (CAN), Kingdom Culture en Triple O (UK).  

­

Afterbeatstage: In de grote tent organiseert Afterbeat het hele weekend activiteiten voor jongeren zoals workshops, concerten en ontmoetingen met artiesten.  Een plek waar je de hele dag lekker naar binnen kan lopen en de dag kan afsluiten met een geweldige afterparty.

­

Kampvuurconcert:  Op vrijdagavond sluiten we zoals elk jaar weer af met een kampvuurconcert. Dit jaar met Kingdom Culture en Bram Koerts.

­

Sing-in Op zondagmiddag is er om 13:00 uur weer een sing-in. De spreker is Herman Boon en. De begeleiding is door Kingdom Culture De toegang is voor iedereen gratis, er is wel een collecte.