SPORT

Sport is een belangrijk onderdeel van ons festival. Voor iedereen die er van houdt geldt bijna automatisch dat elk moment een goed moment is om fanatiek te sporten. Festival Zion zou daarom niet compleet zijn als er niet gesport kan worden. Daarvoor hebben we een speciale partner: Next Move. Op zaterdag organiseert Next Move meerdere sporttoernooien waaronder volleybal, beach volleybal en voetbal.

­­

Volleybal
Jij en je team gaan strijden om de felbegeerde Zion volleybal trofee! Je team moet uit minimaal zes personen bestaan maar je kan je natuurlijk ook individueel aanmelden, dan delen wij je in. *

­­

Beachvolleybal
Ook dit jaar kan je weer gaan strijden om de titel bij het beachvolleybal toernooi. Jij en je team kunnen je aanmelden voor het 2 tegen 2 of 3 tegen 3 toernooi. je kan je natuurlijk ook individueel aanmelden, dan delen wij je in. *

­

Voetbal
Dit jaar heb je de kans om de eerste Zion voetbal titel in de wacht te slepen. Je team moet uit minimaal 5 personen bestaan en het toernooi zal gespeeld worden op gras, dus zorg dat je je daar op voorbereid!

­

Dans
Afgelopen jaren hadden we een groot gemis tijdens ons festival en ineens
wisten we het: we misten dans! Dit jaar bieden we dansworkshops aan in
de stijlen: jazz/modern en vrije stijl/zelfexpressie, onder leiding van
Alinda Paarhuis en Daniel Maliy. Geef je individueel op, maar sleep de
dansers die je kent mee!

­­

Aanmelden
LET OP! Je moet elk team aanmelden bij Next Move via deze link.

­

Workshops
Op zondag organiseert Next Move workshops over hoe je sport kan gebruiken om je geloof te beleven en te delen, bijvoorbeeld met je wijkgenoten, sportteam en andere sporters. Want wij geloven dat sport niet alleen te gek is voor jezelf maar ook voor je omgeving en zelfs voor God… Ben je sporter maar heb je geen idee hoe je dat zou moeten doen. Geen probleem, daar vertellen we je meer over tijdens festival Zion.

­

­

* Onder voorbehoud dat er genoeg individuele aanmeldingen zijn